Members
Stats
 • Total Posts: 747
 • Total Topics: 746
 • Online Today: 3
 • Online Ever: 221
 • (December 01, 2019, 04:54:10 AM)
Users Online
Users: 0
Guests: 2
Total: 2

Author Topic: IMI България: Стараем се да бъдем лоялен работодател и да създаваме благоприятна работна среда за мл  (Read 18 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Dimitar

 • Owner
 • Hero Member
 • *****
 • Posts: 744
 • Рейтинг: +0/-0
 • Gender: Male
 • Място: София


Водещият производител в сферата на електрониката Интегрейтид Микро-Електроникс (IMI) България и тази година запозна посетителите на изложението „Дни на кариерата“ с възможностите за професионална реализация в компанията. Екипът ни се срещна с представители на дружеството, за да разберем какви са свободните работни и стажантски позиции, новите инициативи във фирмата, както и с какво тя привлича студентите. „Постоянно се опитваме да интегрираме различни иновации като визия и присъствие в социалните мрежи, за да бъдeм по-достъпни за младите хора“, споделиха пред Инженер.bg от IMI България.„Търсим колеги в различни направления, например Качество и Проекти. Предвид естеството на работа на компанията, свободните позиции към момента са основно за инженерни специалисти за работа в производството“, обясниха представителите на IMI България. Те разказаха и за стажантските програми, които се провеждат през летните месеци. Практическите занимания са съобразени с учебната програма на студентите, като целта е да се привлекат млади специалисти, които да останат на работа за постоянно. „Бихме искали да се похвалим и с тримата ни колеги, които след преминат стаж тази година, избраха да останат на работа при нас“, съобщиха още от производствената фирма.На въпроса с какво организацията привлича младите инженерни таланти, от IMI България подчертаха, че дружеството се стреми бъде лоялен работодател. А грижите за служителите включват създаването на приветлива и уютна работна среда, въвеждането на социални инициативи и мн.дрЗа да бъде конкурентоспособна компанията сред другите организации от бранша, екипът на IMI България отделя внимание за проучване какви са търсенията и изискванията на младите към работодателите. „Нашите наблюдения са, че освен размера на възнаграждението и допълнителните придобивки, изискванията на младите хора обхващат гъвкаво работно време и възможността за работа от вкъщи. В тази връзка например, вече ще предоставяме възможност на служителите от инженерните и административните звена на компанията да избират кога да стартира работният им ден, спазвайки, разбира се, условието за 8-часова продължителност“, заключиха от IMI България.

Повече информация за Интегрейтид Микро-Електроникс България, марките, продуктите и услугите, които предлага у нас, реализации и актуални промоционални кампании, бихте могли да намерите в микросайта на фирмата в Борса.bg!

Разберете още кои са активните постоянни и стажантски позиции на компанията, както и подробности за технологичните възможности и бъдещите ѝ планове за развитие от ТУК!

https://www.инженер.bg/kip/discussions/imi-българия-работодател-среда-хора
„Прогресът е пътят от примитивното през сложното към простото.“