Members
Stats
 • Total Posts: 747
 • Total Topics: 746
 • Online Today: 3
 • Online Ever: 221
 • (December 01, 2019, 04:54:10 AM)
Users Online
Users: 0
Guests: 9
Total: 9

Author Topic: Телетек Електроникс разширява производствения си капацитет и пазарното си присъствие с нов ключов па  (Read 17 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Dimitar

 • Owner
 • Hero Member
 • *****
 • Posts: 744
 • Рейтинг: +0/-0
 • Gender: Male
 • Място: София


Българската компания Телетек Електроникс, специализирана в проектирането, разработването и производството на сигнално-охранителни и пожароизвестителни системи, обяви ново партньорство – с италианската Comelit group. „С гордост Ви съобщаваме за сключеното споразумение между двете компании. След дългогодишното ни съвместно партньорство, Comelit group реши да инвестира и да закупи дялове от фирма Телетек Електроникс с цел синергия, както и разширяване на гамите продукти и пазарнота покритие и на двете фирми“, съобщиха за Инженер.bg от българското дружество.Comelit group е световен лидер в проектирането и производството на видеодомофонни системи, видеонаблюдение и системи за контрол на достъпа. Фирмата оперира и има офиси в цял свят. Придобиването на стратегически капиталов дял в Телетек Електроникс от страна на италианската група е насочено към максимално полезно взаимодействие между двете компании, което ще доведе до конкретни и ползотворни предимства за клиентите и на двете фирми.„Дяловото участие на Comelit group ни позволява да влезем в класацията на лидерите на международния пазар на професионални пожароизвестителни и сигнално-охранителни системи. Всъщност, в допълнение към нашето собствено ноу-хау, сега вече можем да разчитаме и на уменията на Телетек Електроникс, които работят в този специфичен пазар в продължение на почти 30 години”, посочи г-н Едоардо Барзаси (Edoardo Barzasi), изпълнителен директор на Comelit group.

От Телетек Електроникс коментираха,  че новото партньорство е в пълно съответствие с корпоративната мисия за развитие на марката и разширяване на пазарите. „Това споразумение дава възможност на Телетек Електроникс да увеличи инвестициите си на няколко фронта: вътрешна организация, укрепване на търговската мрежа, както и от гледна точка на развойната ни дейност и ускоряване разработването на нови продукти, които ще се предлагат на пазара под марката Телетек Електроникс”, заяви г-н Валентин Стоицев, основател и председател на Борда на директорите на българската фирма.Вече е планирана значителна инвестиция за изграждането на нова фабрика на Телетек Електроникс, с цел увеличаване на производствения капацитет и по-добро обслужване на пазарите както в България, така и в още над 75 държави по целия свят, в които компанията оперира. Стъпката е продължение на плана за значителен растеж на Телетек Електроникс, подкрепен и чрез ресурсите на Comelit group.

Същевременно двете компании няма да променят индивидуалността си и ще запазят съответните си марки и търговски структури.

Повече информация за Телетек Електроникс АД, марките, продуктите и услугите, които предлага у нас, реализации и актуални промоционални кампании, бихте могли да намерите в микросайта на фирмата в Борса.bg! Разберете още кои са активните постоянни и стажантски позиции на компанията, както и подробности за технологичните възможности и бъдещите ѝ планове за развитие от ТУК!

https://www.инженер.bg/kip/news/телетек-електроникс-производствен-капацитет-пазарно-присъствие-ключов-партньор
„Прогресът е пътят от примитивното през сложното към простото.“